Familierecht

De geschillen op dit rechtsgebied kunnen diep ingrijpen in de persoonlijke levenssfeer van mensen en gaan vaak gepaard met heftige emoties. Een oplossing buiten de rechter om verdient daarom vaak de voorkeur. Een gerechtelijke procedure is echter niet altijd te voorkomen. In beide gevallen kunt u vertrouwen op Axius Advocaten & Mediators.

Zowel voor de particulier als voor de ondernemer beschikt ons kantoor over ruime kennis en vaardigheden op het gebied van het familierecht. Daaronder vallen echtscheidingen, beƫindigingen van samenleving, omgangs- en zorgregelingen, partner- en kinderalimentatie en het opstellen van ouderschapsplannen.
Ook de verdeling van de huwelijksgoederengemeenschap en de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden behoren tot onze expertise. Voorts kunt u bij ons terecht voor zaken als adoptie, erkenning, vaststelling en ontkenning van vaderschap, naamswijziging, beschermingsbewind, ondercuratelestelling en mentorschap.

Graag brengen we ook de mogelijkheid van (echtscheidings)mediation onder  uw aandacht. Bij mediation wordt geprobeerd het geschil op te lossen met de hulp van een mediator.

Aanspreekpunt voor Familierecht is:
Mr. Job (J.) Blok (jblok@axiusadvocaten.nl)

Stel een vraag

U kunt ons vrijblijvend een vraag stellen.

stel een vraag

Contact

Bel ons op: +31(0)318 584999

contact