Advocaat Ede

Uw advocaat voor Ede en omgeving

De advocaten van Axius Advocaten & Mediators werken samen met vele klanten uit de regio Ede. Zij zijn gewend om complexe zaken op te pakken in vrijwel alle rechtsgebieden, voor ondernemers en particulieren uit Ede. Klein genoeg om dicht naast u te staan, uw taal te spreken en er op elk cruciaal moment voor u te zijn. Zo bieden we u het beste van twee werelden. De lat hoog, de drempel laag.

Onze advocaten

Het beste van twee werelden

Axius Advocaten & Mediators is gespecialiseerd in een groot aantal rechtsgebieden. De meeste advocaten zijn werkzaam op meer dan één rechtsgebied voor klanten uit Ede en omstreken. Zaken worden door advocaten onderling besproken. Zo nodig wordt een collega-specialist betreffende een ander rechtsgebiedgeraadpleegd. Daardoor ontstaat er een volledig beeld en wordt uiteindelijk het beste resultaat bereikt. 

Onze specialisaties zijn:

Advocaat Ede

Zoekt u een advocaat in Ede en omgeving die gespecialiseerd is in één van bovenstaande gebieden? Wij staan klaar om u bij te staan. Met persoonlijk advies wat u het beste kunt doen, of als het zo ver komt in een procedure. Maak vandaag nog een afspraak!