Uw advocaat voor Ede en omgeving

Zoekt u een advocatenkantoor in Ede en omgeving? De specialisten van Axius Advocaten & Mediators staan klaar om u bij te staan. Met persoonlijk advies wat u het beste kunt doen, of als het zo ver komt in een procedure. De lat hoog, de drempel laag. Uw advocaat in Ede.

Gratis kennismaken Onze specialisten

Van arbeidsrecht tot familierecht advocaat Ede

Axius heeft op meerdere rechtsgebieden een gespecialiseerde advocaat in Ede en omgeving werkzaam. Zaken worden bovendien onderling besproken, zodat er een volledig beeld ontstaat en uiteindelijk het beste resultaat wordt bereikt. Samen hebben onze advocaten, mediator en jurist kennis van:

U kunt dus voor vrijwel ieder juridisch vraagstuk bij ons terecht. Alimentatie, ontslag, buitenplanse afwijkingen, algemene voorwaarden en overeenkomsten opstellen en controleren… Bij welke kwestie dan ook helpen wij u verder. Altijd persoonlijk, deskundig en met kennis van de laatste ontwikkelingen.

Het beste van twee werelden

Axius is groot en klein tegelijk. Groot qua kennis en ervaring. Gewend om complexe zaken op te pakken, voor ondernemer en particulier. Maar klein genoeg om dicht naast u te staan, uw taal te spreken en er op elk cruciaal moment voor u te zijn. Zo bieden we u het beste van twee werelden.

Advocaat in Ede nodig?

Maak gratis kennis met een van onze advocaten in Ede en omstreken. U bent van harte welkom op ons advocatenkantoor in Veenendaal, maar ook telefonisch of digitaal staan wij u graag te woord. Hoe kunnen wij u vandaag van dienst zijn?

Ontdek wat onze advocaten voor
u kunnen betekenen.

Gratis kennismaken