banner

Advocaat-mediator begeleiding bij scheiden

Nu ook in Leidsche Rijn

Nieuwe spreeklocatie op aanvraag in Utrecht Leidsche Rijn! Bij Axius Advocaten & Mediators willen wij voor iedereen bereikbaar zijn. Daarom hebben wij sinds kort ook een locatie in het midden van het land in Vleuten, waar u op afspraak terecht kunt.  

Vanuit onze locatie in Vleuten staat onze advocaat en mediator Bénine van der Maarl-Cohen klaar om u bij te staan. Zij is toegewijd en gespecialiseerd in het familierecht, waaronder echtscheiding. Maak gerust een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek van een half uur.

Volledige en persoonlijke begeleiding

Bénine geeft u als advocaat-mediator volledige begeleiding in het scheidingsproces en luistert naar uw verhaal. Met haar persoonlijke betrokkenheid en jarenlange ervaring als mediator en advocaat familierecht begeleidt zij partners die gezamenlijk en in goed onderling overleg de echtscheiding tot stand willen brengen. Zijn er kinderen bij betrokken? Hun belangen staan centraal. Met haar werkwijze en omdat Bénine directe toegang tot de rechter heeft, kiest u voor een efficiënte en snelle aanpak gericht op de lange termijn.

advocatenkantoor helpt u graag

Advocaat en mediator Beninemediation en familierecht Utrecht Leidsche Rijn

Bénine van Axius: Persoonlijk, transparant en advocaat-mediator in één.

Niet alleen familierecht en mediation

Wilt u ons spreken over een onderwerp dat niet binnen familierecht valt?  Ook dan bent u van harte welkom. Wij hebben gespecialiseerde advocaten binnen meerdere rechtsgebieden. Zij staan u graag bij in Utrecht Leidsche Rijn.

Waar vindt u ons:

Axius Advocaten & Mediators

Middenburcht 116, 2e etage
Winkelcentrum Vleuterweide - Gratis parkeren
3442 ES Vleuten (Utrecht Leidsche Rijn)

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak inplannen?
Bel met Bénine: 06- 401 450 55 of vul ons contactformulier in.

Contact - locatie Vleuten