Advocaat ontslagrecht: juridische begeleiding en advies bij ontslag

Als werkgever en werknemer gaat u voor een goede en langdurige samenwerking. Toch kunnen er redenen zijn voor een werkgever om een advocaat ontslagrecht in te schakelen. Bijvoorbeeld bij het ontslaan van een werknemer als het bedrijfseconomisch niet meer lekker loopt of wanneer de onderlinge verhoudingen ernstig verstoord zijn. Wanneer de gemoederen erg hoog oplopen, vindt soms zelfs een ontslag op staande voet plaats. Maar ook wanneer u als werknemer zelf ontslag neemt, kunt u na uw dienstverband gehouden zijn aan allerlei (contractuele) verplichtingen.

Onze ontslag advocaten ondersteunen zowel werkgevers als werknemers uit Veenendaal en omgeving met juridische begeleiding en advies op maat in een ontslagprocedure.

Gratis kennismaken

Voor wie:
Werknemers, werkgevers en HR

Axius:
Ontslag op staande voet, vaststellingsovereenkomst, ontslagroutes, ontslaggronden, ontslag tijdens ziekte, conflict op het werk, concurrentiebeding, transitievergoeding

Wanneer spreken we van ontslagrecht?

Ontslagrecht is een specifiek onderdeel van het bredere arbeidsrecht. Het ziet op beide kanten van de medaille: zowel het ontslaan van een werknemer door een werkgever als het ontslag nemen door een werknemer. Maar ook het in overleg uit elkaar gaan door middel van een vaststellingsovereenkomst valt hieronder. Een ontslagprocedure heeft veel impact op de betrokken partijen. Hierdoor kan een ontslagprocedure veel stress en ongemak opleveren. Onze ontslag advocaten kunnen u stap voor stap begeleiden in dit proces, om zo voor u tot een zo goed mogelijke oplossing te komen. Dit doen wij door te bemiddelen, te onderhandelen en, zo nodig, door te procederen.

Uw deskundige advocaat ontslagrecht in Veenendaal

Onze advocaten ontslagrecht hebben jarenlange ervaring met het in de juiste banen leiden van de ontslagprocedure. Waar nodig worden zaken onderling besproken. Zo ontstaat een volledig beeld en behalen zij het beste resultaat voor u.

Bij Axius krijgt u bovendien het beste van twee werelden. De lat hoog, de drempel laag. Groot qua kennis en ervaring, maar klein genoeg om dicht naast u te staan. Wij zijn het gewend complexe zaken op te pakken, maar spreken ook gewoon uw taal.

Ontdek wat onze ontslagrecht advocaten voor u kunnen betekenen.

Gratis kennismaken