Advocaat Wageningen

Zoekt u een advocaat in Wageningen?

Axius Advocaten heeft klanten uit Wageningen, Veenendaal, Ede en omstreken. Wij zijn groot en klein tegelijk. Groot qua kennis en ervaring. Gewend om complexe zaken op te pakken in vrijwel alle rechtsgebieden, voor ondernemer en particulier in Wageningen en omstreken. Maar klein genoeg om dicht naast u te staan, uw taal te spreken en er op elk cruciaal moment voor u te zijn. Zo bieden we u het beste van twee werelden. De lat hoog, de drempel laag.

Gratis kennismaken

Advocaat Wageningen

Zoekt u een advocatenkantoor of advocaat in Wageningen en omgeving die gespecialiseerd is in één van onderstaande gebieden? Wij staan klaar om u bij te staan. Met persoonlijk advies wat u het beste kunt doen, of als het zo ver komt in een procedure.

Onze specialisaties zijn:

Het beste van twee werelden

Axius Advocaten & Mediators is een advocatenkantoor in Veenendaal gespecialiseerd in een groot aantal rechtsgebieden. De meeste advocaten zijn werkzaam op meer dan één rechtsgebied. Zaken worden door advocaten onderling besproken. Zo nodig wordt een collega-specialist betreffende een ander rechtsgebied geraadpleegd. Daardoor ontstaat er een volledig beeld en wordt uiteindelijk het beste resultaat bereikt.

Ontdek wat onze advocaten voor
u kunnen betekenen.

Gratis kennismaken