banner

mr. Ilse van de Kraats

 

Toegankelijk, betrokken, doortastend, gedreven. In Ilse komen die begrippen samen. Maar het gaat verder dan dat. Ze beschikt over vakkennis, juridisch inzicht en empathie en dit maakt haar tot een advocaat waar mensen rustig van worden. Omdat ze hun zorgen wel in haar professionele handen durven te leggen.

Ilse is het bewijs dat analytisch vermogen en inlevingsvermogen goed samen kunnen gaan. Want waar ze uitstekend in staat is om complexe zaken af te pellen tot de kern, gaat dit nooit zonder aandacht voor de perso(o)n(en) in kwestie. Daarom hecht ze ook veel belang aan laagdrempeligheid, wil ze benaderbaar zijn en cliënten het gevoel geven dat ze alles kunnen delen. Ilse zal altijd proberen zaken in onderling overleg te regelen. Maar als het nodig is, en het op procederen aankomt, zal ze het onderste uit de kan halen. 

In februari 2013 studeert Ilse van de Kraats cum laude af aan de Universiteit Utrecht. De basis voor dit prachtige resultaat is gelegd in het door haar gevolgde honors programma ‘Utrecht Law College’, een programma voor gemotiveerde en getalenteerde studenten. Vanaf 2010 is Ilse werkzaam geweest bij de rechtbank Utrecht, onder meer als gerechtssecretaris. Sinds januari 2014 is Ilse werkzaam als advocaat bij Axius, voornamelijk binnen het familierecht. Ze heeft bijzondere affiniteit met het berekenen van kinder- en partneralimentatie.

Anderen over Ilse
‘Dank je voor je inzet, advies en begeleiding. Je was een rots in de branding!’

‘Ilse, super bedankt voor je hulp; weet dat ik me door jou echt gesteund en gesterkt voel.’

'Ik ben zeer tevreden met de manier waarop jij mijn zaak hebt behandeld én met het resultaat.'
 

Familierecht spreekuur

concept en design