banner

Laat alimentatie geen discussiepunt worden

Tijdens en na een echtscheiding lopen de gemoederen vaak hoog op. Discussie over de duur en hoogte van alimentatie is daar vaak de oorzaak van. Het kan dan lastig zijn samen om tafel te gaan zitten en afspraken te maken. Terwijl dit juist zo belangrijk is voor een goed verloop en afwikkeling van de scheiding.

Laat alimentatie geen punt van discussie worden. Zo voorkom je dat ook andere belangrijke onderwerpen, zoals de zorgregeling voor de kinderen en de verdeling, niet in overleg geregeld kunnen worden. Maak samen met een mediator of advocaat familierecht duidelijke afspraken en ga goed uit elkaar.

Alimentatie advocaat

Onze specialisten staan jou/jullie bij tijdens het gratis kennismakingsgesprek. Met concrete informatie en persoonlijke begeleiding rondom kinder- en partneralimentatie, maar ook andere zaken die bij een echtscheiding komen kijken. Zit je met vragen zoals deze:

Gratis en vrijblijvend kennismaken

Plan dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Dit kan bij ons op kantoor of digitaal plaatsvinden (videobellen via Teams of eventueel WhatsApp). Maak een afspraak door te bellen of onderstaand contactformulier in te vullen. Samen gaan we aan de slag om de scheiding goed te regelen.

Advocaat familierecht Job BlokAdvocaat familierecht Danique Linders

mr. Job Blok
Advocaat familierecht & mediator
0318-584999
jblok@axiusadvocaten.nl
 

mr. Danique Linders
Advocaat familierecht
0318-584999
dlinders@axiusadvocaten.nl
 

Aanvraag gesprek familierecht