Arbeidsrecht advocaat Utrecht

Heeft u als werkgever te maken met het disfunctioneren van een medewerker en heeft u juridische ondersteuning nodig? Heeft u als werknemer een conflict met uw leidinggevende en wilt u juridisch advies? Voor deze en andere arbeidssituaties staat uw arbeidsrecht advocaat voor Utrecht – Axius Advocaten & Mediators – voor u klaar. Wij ondersteunen zowel werkgevers als werknemers uit Utrecht en omgeving met juridische begeleiding en advies op maat, zo ook met procederen en bemiddelen.

Gratis kennismaken

Voor wie:
Werkgevers en werknemers

Wat houdt arbeidsrecht in?

Het arbeidsrecht gaat over afspraken die werkgever en werknemer met elkaar maken. En hoewel een dienstverband doorgaans is vastgelegd in een arbeidsovereenkomst, werkt de praktijk soms anders. Niet alles is in de kleine letters te vangen. Een langdurig zieke werknemer die maar niet terug lijkt te keren op de werkvloer. Een dreigend ontslag. Een werkgever die een reorganisatie aangrijpt om massaal te ontslaan.

Wie met reorganisatie, collectief of individueel ontslag, ziekte, een arbeidsconflict of een arbeidsgeschil te maken krijgt, merkt hoe ingewikkeld deze situaties kunnen zijn. Op deze momenten kunt u wel een arbeidsrechtspecialist die op de hoogte is van alle wet- en regelgeving – tot de meest recente wijzigingen in het arbeidsrecht aan toe – gebruiken.

Waar kunnen wij u bij helpen?

Als arbeidsrecht advocaat voor Utrecht en omgeving kunnen wij u op verschillende vlakken helpen. Arbeidsrecht is voor ons meer dan procesbegeleiding. Het begint bij proactief juridisch advies over arbeidsrecht. Wat kunt u tijdens een conflict het beste doen? Of daarvoor al: mocht u ooit in een bepaalde situatie terechtkomen, wat is dan wijsheid? Natuurlijk helpen wij u als het zo ver komt ook in een procedure; van ziekte en cao’s tot reorganisaties en personeelskwesties.

Wij helpen u met onder meer:

Deskundige arbeidsrecht advocaat voor Utrecht

De advocaten van ons advocatenkantoor zijn allemaal specialist in een of meerdere rechtsgebieden, waaronder arbeidsrecht. Zij bespreken – als dat nodig is – zaken onderling. Zo ontstaat een volledig beeld en behalen zij het beste resultaat voor u. Bovendien krijgt u bij ons het beste van twee werelden: de lat hoog, de drempel laag. Groot qua kennis en ervaring, maar klein genoeg om dicht naast u te staan. Wij zijn het gewend complexe zaken op te pakken, maar spreken ook gewoon uw taal.

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kom vrijblijvend kennismaken met onze arbeidsrecht advocaten en juristen.

Ontdek wat onze arbeidsrecht advocaten voor
u kunnen betekenen.

Gratis kennismaken