banner

Arbeidsrecht advocaat Veenendaal

Reorganisatie, arbeidsconflict, arbeidsgeschil, collectief ontslag, individueel ontslag, ziekte; wie hiermee te maken krijgt, merkt hoe ingewikkeld deze situaties kunnen zijn. Juridische begeleiding en advies op maat is dan welkom. Axius Advocaten & Mediators in Veenendaal is gespecialiseerd in arbeidsrecht. Wij ondersteunen zowel werkgevers als werknemers uit Veenendaal en omgeving met juridisch advies, procederen en mediation.

Advocaat arbeidsrecht werknemer

Hoewel een dienstverband vrijwel altijd is vastgelegd in een arbeidsovereenkomst, blijkt de praktijk vaak ingewikkelder. Dat komt doordat er naast een arbeidsovereenkomst, verschillende wettelijke bepalingen van toepassing zijn. Ook de CAO speelt vaak een rol. Door een arbeidsgeschil, functiewijziging, ziekte, ontslag, of beëindiging van een arbeidsovereenkomst ontstaat zo verwarring, die als je pech hebt uitmondt in een arbeidsconflict waarbij ontslag dreigt.

Advocaat arbeidsrecht werkgever

Ook voor een werkgever is het arbeidsrecht een ingewikkelde wirwar van regelingen en overeenkomsten. Bij een reorganisatie, langdurige ziekte, ontslag, een werknemer die niet functioneert, arbeidsongeschiktheid of ontslag op staande voet kun je behoefte hebben aan juridisch advies, mediation of ondersteuning bij procederen. Onze advocaten helpen je met vragen als ‘wat is de ontslagvergoeding waar mijn werknemer recht op heeft’, ‘wat kan ik mijn werknemers verbieden’ of ‘kan ik mijn medewerker houden aan het non-concurrentiebeding?’.

Advocaten arbeidsrecht in Veenendaal

Op zoek naar een arbeidsrecht advocaat in omgeving Veenendaal? Of je nu werknemer of werkgever bent, onze arbeidsrecht advocaten beantwoorden graag je vragen over je positie en je rechten en verplichtingen. Met juridisch advies op maat helpen we je graag bij arbeidsrechtprocedures. 

Wij zijn gespecialiseerd in:

• reorganisaties
• verstoorde verhoudingen tussen werknemers en werkgevers 
• beoordelen algemene arbeidsovereenkomsten 
• ziekte bij werknemers
• loonvorderingen
• CAO’s 
• individuele en collectieve ontslagen

Laatste blogs:

bekijk alle blogs

Slapend dienstverband moet eindigen

Beƫindiging partneralimentatie wegens grievend gedrag

Kosten van een procedure