Arbeidsrecht

Waar gewerkt wordt, kunnen dingen misgaan. Soms bewust, soms onbewust. Zit of komt u in een penibele situatie, dan is het fijn een specialist op het gebied van arbeidsrecht in uw hoek te hebben. De arbeidsrechtadvocaten van Axius Advocaten & Mediators zijn dat voor u.

Wij ondersteunen zowel werkgevers als werknemers uit Veenendaal en omgeving met juridische begeleiding en advies op maat, zo ook met procederen en bemiddelen.

Voor wie:
Werkgevers en werknemers

 

Gratis kennismaken

Wanneer spreken we van arbeidsrecht?

Het arbeidsrecht gaat over afspraken die werkgever en werknemer met elkaar maken. En hoewel een dienstverband doorgaans is vastgelegd in een arbeidsovereenkomst, werkt de praktijk soms anders. Niet alles is in de kleine letters te vangen. Een langdurig zieke werknemer die maar niet terug lijkt te keren op de werkvloer. Een dreigend ontslag. Een werkgever die een reorganisatie aangrijpt om massaal te ontslaan.

Wie met reorganisatie, collectief of individueel ontslag, ziekte, een arbeidsconflict of een arbeidsgeschil te maken krijgt, merkt hoe ingewikkeld deze situaties kunnen zijn. Op deze momenten kunt u wel een arbeidsrechtspecialist die op de hoogte is van alle wet- en regelgeving, tot de meest recente wijzigingen in het arbeidsrecht aan toe, gebruiken.

Uw deskundige advocaat arbeidsrecht Veenendaal

De advocaten van ons advocatenkantoor zijn allemaal specialist in een of meerdere rechtsgebieden. Waaronder gespecialiseerde advocaten arbeidsrecht die u graag bijstaan. Zij bespreken zaken onderling, wanneer nodig met collega’s uit een ander rechtsgebied. Zo ontstaat een volledig beeld en behalen zij het beste resultaat voor u.

Bij Axius krijgt u bovendien het beste van twee werelden. De lat hoog, de drempel laag. Groot qua kennis en ervaring, maar klein genoeg om dicht naast u te staan. Wij zijn het gewend complexe zaken op te pakken, maar spreken ook gewoon uw taal.

Arbeidsrecht Veenendaal van advies tot proces

Arbeidsrecht is voor ons meer dan procesbegeleiding. Het begint bij proactief juridisch advies over arbeidsrecht. Wat kunt u tijdens een conflict het beste doen? Of daarvoor al: mocht u ooit in een bepaalde situatie terechtkomen, wat is dan wijsheid? Natuurlijk helpen wij u als het zo ver komt ook in een procedure. Van ziekte en cao’s tot reorganisaties en personeelskwesties, wij helpen u met o.a.:

Nieuwsgierig? Lees onze blogs over arbeidsrecht voor meer tips en informatie. Of vraag een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan om te ontdekken wat onze arbeidsrecht advocaten en arbeidsjurist voor u kunnen betekenen.

 

Ontdek wat onze arbeidsrecht advocaten voor u kunnen betekenen.

Gratis kennismaken