Begeleiding bij familiekwesties

Soms loopt het thuis nu eenmaal niet zoals je wilt. Je belandt in een echtscheiding, jullie worden het niet eens over afspraken rondom alimentatie, of er zijn strubbelingen over de omgangsregeling. Wat moet je dan doen? Willen jullie er nog samen uitkomen, of is die tijd al voorbij?

De familierechtadvocaten en mediators van Axius helpen je. Tijdens het gratis familierecht spreekuur krijg je meteen een concreet antwoord op vragen als:

  • Mijn partner en ik willen goed uit elkaar. Waar moeten we rekening mee houden?
  • Mijn partner heeft een echtscheiding aangevraagd, wat moet ik nu doen?
  • Wat als mijn partner de kinderalimentatie niet meer wil of kan betalen?
  • Mijn partner komt afspraken uit de omgangsregeling niet na. Kan ik dit afdwingen?
  • Hoe krijg ik het gezag over mijn (klein)kinderen?
Familierecht spreekuur Gratis kennismaken

Direct uit de onzekerheid

Er komt veel op je af in zo’n situatie. Het kan moeilijk zijn je hoofd erbij te houden. Onze specialisten weten hoe ingrijpend dit is. Daarom zorgen zij dat je niet langer dan nodig in onzekerheid hoeft te zitten.

Met concrete antwoorden en persoonlijke begeleiding rondom de echtscheiding zelf, kinder- en partneralimentatie, zorg- en contactregeling of gezag. Of jullie er nu samen uit willen proberen te komen of tegenover elkaar staan.

Gratis en vrijblijvend kennismaken. Elke dinsdag van 16:30 uur tot 18:30 uur hebben wij gratis familierecht spreekuur. Dit spreekuur vindt fysiek plaats. Maak een afspraak met onze familierechtadvocaat of mediator door te bellen (tussen 08.30 uur en 17.30 uur) of onderstaand contactformulier in te vullen. Zo helpen we jou het beste van een vervelende situatie te maken.

Familierecht advocaten van Axius:

Ontdek wat onze familierecht advocaten voor
u kunnen betekenen.

Gratis kennismaken