banner

Bertine van den Heuvel-van Dijk LLB

Loyaal, behulpzaam, gedreven, recht door zee en doelgericht. Woorden die amper kunnen overbrengen welke energie er vrijkomt wanneer u met Bertine te maken krijgt.

Van alle markten thuis. Die vlieger gaat wel op als u naar het werkprofiel van Bertine kijkt. Met ogenschijnlijk gemak schakelt ze binnen het juridisch domein: ze voert een zelfstandige incassopraktijk, houdt zich bezig met het opstellen en ontwerpen van algemene voorwaarden, overeenkomsten van opdracht, koop- en verkoopovereenkomsten  en draait haar hand niet om voor een juridisch advies, in welk rechtsgebied dan ook - van arbeidsrecht tot incasso. Binnen Axius Advocaten & Mediators verzorgt zij ook juridisch onderzoek in lopende dossiers van de advocaten. Kortom: een dame die niet stilzit en wiens enthousiasme aanstekelijk werkt.

Na 12,5 jaar werkzaam te zijn geweest als juridisch secretaresse en na het succesvol afronden van de hbo-opleiding Rechten is het voor Bertine in 2013 tijd om als juridisch medewerkster aan de slag te gaan. Als jurist bij ons advocatenkantoor is zij van enorm toegevoegde waarde.

Incasso bij Axius betekent geen ondoorzichtige no cure no pay-constructies, geen addertjes onder het gras, wél een laagdrempelige en transparante aanpak. Bertine biedt u daarmee het beste van twee werelden. Lees meer over haar incassopraktijk bij Axius.

Op Klantenvertellen kunt u lezen hoe klanten de hulp van o.a. Bertine van den Heuvel-van Dijk hebben ervaren.