banner

mr. Claudelle Schimmel-Blom

Open, vrolijk, betrokken. Claudelle is zo’n type bij wie u zich gelijk op uw gemak voelt. En dat komt niet eens zozeer doordat ze al jaren in het vak zit. Het zit gewoon in haar genen.

Het toegankelijke karakter is kenmerkend voor Claudelle. Net als haar ruime praktijkervaring in het adviseren en begeleiden van ondernemers in arbeidsrechtelijk gerelateerde zaken. Met een zeer scherp oog voor detail. Een combinatie die al vele cliënten aangenaam heeft kunnen verrassen. Want hoe vaak treft u nou een advocaat die haar sporen heeft verdiend én ook gewoon van een lolletje houdt? Het blijkt maar weer; advocaten zijn soms net mensen. Zeker bij Axius.

In 1998 studeert Claudelle Schimmel-Blom af aan de Universiteit Utrecht. Na jarenlange ervaring als bedrijfsjurist bij grote internationaal opererende ondernemingen, zet ze sinds 2008 haar talenten in als advocaat. In 2006 behaalt Claudelle het certificaat van de Grotius opleiding Corporate Transactions. Ze is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, met de nadruk op de incasso- en overnamepraktijk, het contractenrecht en het arbeidsrecht.

Net als onze andere advocaten is Claudelle geregistreerd in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten (NOvA). 

Anderen over Claudelle
"Claudelle, ik wil je van harte bedanken voor jouw belangrijke aandeel, je deskundigheid, je inzet en passie en hele plezierige samenwerking. Het had voor mij niet beter gekund."

"Hi Claudelle, I really appreciated the sort of time outs you arranged (with small lunch) to focus on the case we had to fight for after that. It had an impressive impact! Thnx!"

 Op Klantenvertellen kunt u lezen hoe andere klanten de hulp van o.a. Claudelle Schimmel-Blom hebben ervaren.