banner

Contractrecht Veenendaal

Van telefoonabonnement tot arbeidscontract, van hypotheek tot zakenpartner.  Zowel op de werkvloer als privé speelt contractrecht een grote rol in ons leven. Een goed opgesteld contract voorkomt in de toekomst veel problemen. Bij Axius Advocaten & Mediators in Veenendaal hebben we ruime ervaring op het gebied van contractrecht. 

Contractrecht: contracten opstellen

We helpen u met het opstellen en beëindigen van contracten en algemene voorwaarden, zowel privé als zakelijk. Dat doen we altijd zo duidelijk mogelijk. Wij geloven dat een contract niet alleen moet voldoen aan alle wettelijke voorwaarden, maar ook dat een overeenkomst voor alle partijen helder moet zijn.

Contractrecht: advies 

Daarnaast staan we u op het gebied van contractrecht bij als de contractspartij  afspraken niet nakomt, zoals bij wanprestatie, ontbinding/nietigheid van de overeenkomst en schadevergoedingen. We geven u verder graag het antwoord op vragen als:

Contractadvies: procederen

Als overleg geen uitkomst biedt, of niet mogelijk blijkt, begeleiden we u ook in een juridische procedure.

Contract advocaat Veenendaal

Op zoek naar een contractrecht advocaat in omgeving Veenendaal? Wij staan klaar om u bij te staan. Met persoonlijk advies over wat u het beste kunt doen, of als het zo ver komt in een procedure. 

Laatste blogs:

bekijk alle blogs

Wetsvoorstel aangenomen: vanaf 2024 mag uw kind een dubbele achternaam hebben

Privéafspraken onder werktijd – reden voor ontslag op staande voet?

Wetsvoorstel: de rechter kan binnenkort betalingsregelingen opleggen