banner

Contractrecht Veenendaal

Van telefoonabonnement tot arbeidscontract, van hypotheek tot zakenpartner.  Zowel op de werkvloer als privé speelt contractrecht een grote rol in ons leven. Een goed opgesteld contract voorkomt in de toekomst veel problemen. Bij Axius Advocaten & Mediators in Veenendaal hebben we ruime ervaring op het gebied van contractrecht. 

Contractrecht: contracten opstellen

We helpen je met het opstellen en beëindigen van contracten en algemene voorwaarden, zowel privé als zakelijk. Dat doen we altijd zo duidelijk mogelijk. Wij geloven dat een contract niet alleen moet voldoen aan alle wettelijke voorwaarden, maar ook dat een overeenkomst voor alle partijen helder moet zijn.

Contractrecht: advies 

Daarnaast staan we je op het gebied van contractrecht bij als de contractspartij  afspraken niet nakomt, zoals bij wanprestatie, ontbinding/nietigheid van de overeenkomst en schadevergoedingen. We geven je verder graag het antwoord op vragen als:

Contractadvies: procederen

Als overleg geen uitkomst biedt, of niet mogelijk blijkt, begeleiden we je ook in een juridische procedure.

Contract advocaat Veenendaal

Op zoek naar een contractrecht advocaat in omgeving Veenendaal? Wij staan klaar om je bij te staan. Met persoonlijk advies over wat je het beste kunt doen, of als het zo ver komt in een procedure. 

Laatste blogs:

bekijk alle blogs

Huurachterstand: wat te doen als verhuurder?

Draagmoederschap in Nederland: hoe zit dat eigenlijk?

Een proeftijd: waar moet je op letten?