Echtscheidingsmediator Veenendaal

Op zoek naar een echtscheidingsmediator in omgeving Veenendaal die samen met u en uw partner de scheiding op een constructieve en menselijke manier regelt? Wilt u afspraken maken met behulp van een gecertificeerd mediator die alle opties en consequenties voor je op een rijtje zet? Wij staan klaar om u bij te staan.

Gratis kennismaken

Waarom een gecertificeerd echtscheidingsmediator?

In plaats van te procederen, kunt u de hulp van onze mediator inschakelen om afspraken te maken. Bijvoorbeeld over de alimentatie, de woning en de omgang met de kinderen. Afspraken waar beide partijen achter kunnen staan, omdat u er samen over beslist hebt en u niets wordt opgelegd. Een prettige en snelle manier om uw echtscheiding te regelen.

Mediation is vaak een stuk goedkoper dan de gang naar de rechter. Onze echtscheidingsmediator is bovendien ook advocaat. Hij kan daarom de stukken indienen bij de rechtbank. Hiermee bespaart u aparte kosten van een echtscheidingsadvocaat.

Daarnaast is onze mediator aangesloten bij de vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators (vFAS) en de Mediatorsfederatie Nederland (MfN). Als gecertificeerd scheidingsmediator kent hij de wet en is hij op de hoogte van de meest recente uitspraken van de rechtbanken. Ook heeft onze echtscheidingsmediator kennis van de emotionele kanten die bij een echtscheiding komen kijken.

Een afspraak met onze echtscheidingsmediator

Nadat jullie samen besloten hebben om de hulp van een echtscheidingsmediator in te zetten, maken jullie vrijblijvend een afspraak om kennis te maken met onze echtscheidingsmediator. Voelen jullie allebei een klik, dan gaan we aan het werk. Het is de primaire taak van de mediator om de communicatie tussen jullie zo effectief  mogelijk te laten zijn en zo tot duurzame afspraken te komen. Daarnaast zorgt de mediator er ook voor dat jullie juridisch houdbare afspraken maken over alle zaken die van belang zijn bij een scheiding.

Echtscheidingsmediator Veenendaal

Op zoek naar een echtscheidingsmediator in omgeving Veenendaal? Wij staan klaar om u bij te staan. Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis en vrijblijvende kennismaking met onze echtscheidingsmediator.

Op het gebied van familierecht zijn wij als advocaat in Veenendaal gespecialiseerd in:

  • verbreking samenleving
  • ouderschapsplan
  • echtscheidingsconvenant
  • omgangsregeling
  • alimentatie
  • verdeling huwelijks goederengemeenschap
  • afwikkeling huwelijkse voorwaarden

Ontdek wat onze echtscheidingsmediator voor
u kan betekenen.

Gratis kennismaken