banner

Gratis kennismakingsgesprek

Bent u in een echtscheiding beland? Heeft u problemen met uw werkgever? Of heeft u te maken met een ander juridisch geschil?

Bij Axius kunt u eerst uw kwestie voorleggen aan een advocaat. Van arbeidsrecht tot bestuursrecht tot mediation. Vrijblijvend en zonder kosten. Onze professionals staan voor u klaar en helpen u graag. Tijdens een eerste kennismaking kijken we of er een klik is en denken we meteen mee over uw kwestie.

Snel advies geven, daar doen wij niet aan. Goed advies daarentegen wel. Daar is wat ons betreft meer voor nodig dan een korte kennismaking. Vandaar dat wij u tijdens het gratis kennismakingsgesprek niet zomaar voorzien van een advies. Uiteraard beoordelen wij de situatie zo goed mogelijk en beantwoorden wij graag vragen die u heeft. Zo helpen wij u alsnog verder met uw kwestie. En als u wilt, staan we ook de rest van het traject voor u klaar.

Gratis kennismaken

Axius is groot en klein tegelijk. Groot qua kennis en ervaring, klein genoeg om dicht naast u te staan en uw taal te spreken. Zo bieden wij u het beste van twee werelden. Ook in deze spannende tijden.

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van maximaal 30 minuten.

Kennismakingsgesprek aanvragen