banner

mr. Henk Braak

Verdiepend, verbredend, professioneel en prettig in de omgang. In Henk herkent u de ware advocaat. Zo’n type dat altijd nieuwsgierig is, in de juiste zin van het woord. Met aandacht voor menselijke verhalen en vol vuur als het gaat om recht doen.

Henk vindt, dat als hij als procesadvocaat optreedt bij een geschil, hij strikt moet opereren als advocaat. Dat betekent dat hij, met gevoel voor verhoudingen maar wel partijdig, de scherpe kanten van een geschil niet uit de weg gaat. Maar als het aankomt op juridische coaching of  het tot stand brengen van overeenkomsten, dan hanteert hij andere uitgangspunten: luisteren, afwegen van belangen, inschatten van mogelijkheden dat er ruzie komt. Kortom: menselijk maatwerk.

Henk Braak studeert in 1979 af aan de universiteit van Groningen en is sindsdien werkzaam als advocaat. Sinds 2009 adviseert, coacht en procedeert hij onder de vlag van Axius. Binnen overeenkomstenrecht en samenwerkingsverbanden. Henk heeft een voorkeur ontwikkeld voor het vastgoed, waaronder het bouwrecht en ruimtelijke ordening. 

Lid van
De Vereniging voor Bouwrecht Advocaten
De Vereeniging Handelsrecht

Anderen over Henk
“De combinatie van deskundigheid, geduld, meedenken én meeleven is onovertroffen.”