Huurrecht

Een huis, een kantoor, een boot of een boormachine. Zodra u huurt – zaken van anderen gebruikt tegen vergoeding – is het huurrecht van kracht. En daar hebt u met een uiteenlopende factoren rekening te houden. Hoe lang duurt een overeenkomst, tegen welke prijs en welke andere voorwaarden? En waarin bent u beschermd en waarin niet?

Huren gaat over afspraken. Over rechten en plichten, over nakomen of verzaken. En wat daar de gevolgen van zijn. In de brij aan regels en kleine letters is een partij die zaken simpel weet te houden een ware verademing. Sinds jaar en dag zijn wij specialist op gebied van huurrecht en we kunnen daar ook nog eens in gewone mensentaal over praten.

Bent u gedupeerd of staat u op een andere manier met uw rug tegen de muur? Wij staan klaar om u bij te staan. Met persoonlijk advies wat u het beste kunt doen, of als het zo ver komt in een procedure.

Voor wie:
Huurders, verhuurders, franchisers

Axius:
Huurverhoging • wanbetalers • onderhoudsverplichtingen • (onder)verhuur: beoordelen / opstellen / beëindigen van huurovereenkomsten

Gratis kennismaken

Ontdek wat onze huurrecht advocaten voor u kunnen betekenen.

Gratis kennismaken