banner

Incasso - Recht op uw geld

Wanbetalers. U wilt dat ze effectief aangepakt worden. Niet door een groot en onpersoonlijk incassobureau, maar door een laagdrempelig en transparant advocatenkantoor.

Dus schakelt u Axius Advocaten & Mediators in.

Gratis kennismaken

Geen standaard bureau

Wij zijn geen standaard incassobureau. Bij ons geen ondoorzichtige no cure no pay-constructies, geen addertjes onder het gras. Wij sturen geen standaardbrieven en laten verweer van de wederpartij niet zonder reactie voorbijgaan, waardoor de relatie met uw klant onherstelbaar beschadigd wordt en de kans alleen maar kleiner wordt dat uw factuur wordt betaald.

Wel maatwerk incassovorderingen   

Bij ons krijgt u maatwerk. Waarom een brief sturen als een telefoontje volstaat? De ene wanbetaler is de andere niet, dus wij denken met u mee over de juiste benadering. Voor kleine vorderingen, maar ook grote. Voor procedures waarbij een advocaat nodig is, bent u bij ons vanzelfsprekend aan het juiste adres. Daardoor behoort vooraf beslag leggen op de bankrekening van uw debiteur of zelfs het aanvragen van zijn of haar faillissement, zonder onnodige vertraging, ook tot de mogelijkheid.

De voordelen van incasso bij Axius

Bij ons krijgt u het beste van twee werelden. De voordelen van een incassotraject bij Axius:

Kom meer te weten

U heeft toch ook recht op uw geld? Wilt u meer weten over de incassomogelijkheden bij Axius? Neem direct contact op met Bertine van den Heuvel-van Dijk. Plan een gratis kennismakingsgesprek in of stel uw vraag:

Telefoon: 0318 584999
E-mailadres: bvandenheuvel@axiusadvocaten.nl