banner

Incasso advocaat Veenendaal

Betaalt uw afnemer niet of onregelmatig? Wij incasseren openstaande vorderingen en werken intensief samen met andere betrokken partijen, bijvoorbeeld de deurwaarder. Bij geschillen streven we er altijd naar om in een overlegsituatie tot een optimale oplossing te komen. En als dat niet mogelijk is, staan we u bij in de procedure.

Incasso advocaat sommatiebrief

Door de incasso van uw vorderingen aan ons over te laten, bespaart u uzelf veel tijd, moeite en energie. Uit de praktijk blijkt namelijk dat een sommatiebrief van een incasso advocaat voor de meeste schuldenaren al reden genoeg is om het verschuldigde bedrag meteen te betalen.

Incasso advocaat kort geding

Betaalt de schuldenaar na de sommatiebrief en eventuele aanmaningen nog steeds niet, dan is het tijd om te procederen. Een incasso kort geding kan bijvoorbeeld een relatief snelle en eenvoudige procedure zijn om een vonnis te verkrijgen. Als een wanbetaler na een vonnis nog steeds niet tot betaling overgaat, wordt het vonnis in handen gesteld van een deurwaarder.

Incasso advocaat faillissement aanvragen

Een ander middel dat effectief kan zijn als een schuldenaar niet betaalt, is het aanvragen van het faillissement van de schuldenaar. Dit is mogelijk bij ondernemingen én particulieren. Onze incasso advocaten weten onder welke voorwaarden aan faillissement kan worden aangevraagd en staan klaar om u bij te staan in de procedure.

Incassojurist in Veenendaal

Op zoek naar een incasso advocaat in de omgeving Veenendaal? Onze incasso jurist staat klaar om u bij te staan. Met persoonlijk advies over wat u het beste kunt doen, of als het zo ver komt in een procedure.

Laatste blogs:

bekijk alle blogs

Doorstart van een onderneming: is dat wel zo makkelijk?

Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen 2021: de nieuwe wet WBTR

Wat is een datalek en wanneer moet u een datalek melden?