Incasso advocaat Veenendaal

Een klant betaalt de factuur niet? Axius is uw incasso advocaat in Veenendaal. Met persoonlijk advies over wat u het beste kunt doen, of als het zo ver komt in een procedure.

Kom gratis kennismaken

Incasso advocaat Veenendaal voor al uw kwesties

Onze incasso advocaten incasseren openstaande vorderingen en werken intensief samen met andere betrokken partijen, zoals de deurwaarder. Bij geschillen streven we er altijd naar om in een overlegsituatie tot een optimale oplossing te komen. En als dat niet mogelijk is, staan we u bij in de procedure. Voor al uw kwesties binnen het incassorecht, arbeidsrecht, huurrecht, en overeenkomstenrecht. Denk onder andere aan:

Advocatenkantoor en incassobureau Veenendaal

Bij Axius werken een jurist, mediator en advocaten in vrijwel alle rechtsgebieden samen. Zaken worden bovendien onderling besproken, zodat er een volledig beeld ontstaat en uiteindelijk het beste resultaat wordt bereikt. Onze incasso jurist heeft een eigen praktijk binnen ons advocatenkantoor, dat daardoor ook een volwaardig incassobureau in Veenendaal is.

Incasso advocaat Veenendaal: het beste van twee werelden

Axius is groot en klein tegelijk. Groot qua kennis en ervaring. Gewend om complexe zaken op te pakken, voor ondernemer en particulier. Maar klein genoeg om dicht naast u te staan, uw taal te spreken en er op elk cruciaal moment voor u te zijn. Zo bieden we u het beste van twee werelden. De lat hoog, de drempel laag.

Gratis kennismaken incasso jurist Veenendaal

Op zoek naar een incasso advocaat in Veenendaal en omstreken? Vraag een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en de incasso advocaat helpt u meteen zo goed mogelijk verder.

Ontdek wat wij op het gebied van incasso voor
u kunnen betekenen.

Gratis kennismaken