Incasso – Recht op uw geld

Wanbetalers. U wilt dat ze effectief aangepakt worden. Niet door een groot en onpersoonlijk incassobureau, maar door een laagdrempelig en transparant advocatenkantoor. Dus schakelt u Axius Advocaten & Mediators in.

Gratis kennismaken

Geen standaard bureau

Wij zijn geen standaard incassobureau. Bij ons geen ondoorzichtige no cure no pay-constructies, geen addertjes onder het gras. Wij sturen geen standaardbrieven en laten verweer van de wederpartij niet zonder reactie voorbijgaan, waardoor de relatie met uw klant onherstelbaar beschadigd wordt en de kans alleen maar kleiner wordt dat uw factuur wordt betaald.

Wel maatwerk incassovorderingen

Bij ons krijgt u maatwerk. Waarom een brief sturen als een telefoontje volstaat? De ene wanbetaler is de andere niet, dus wij denken met u mee over de juiste benadering. Voor kleine vorderingen, maar ook grote. Voor procedures waarbij een advocaat nodig is, bent u bij ons vanzelfsprekend aan het juiste adres. Daardoor behoort vooraf beslag leggen op de bankrekening van uw debiteur of zelfs het aanvragen van zijn of haar faillissement, zonder onnodige vertraging, ook tot de mogelijkheid.

De voordelen van incasso bij Axius

Bij ons krijgt u het beste van twee werelden. De voordelen van een incassotraject bij Axius:

  • Transparante kosten en een gratis kennismaking
  • Laagdrempelige communicatie met één aanspreekpunt en korte lijnen
  • Incassotrajecten voor zowel kleine vorderingen als grote procedures, zoals faillissementsaanvragen
  • Maatwerk: een sturend telefoontje of juist een harde aanpak
  • Al uw juridische zaken onder één dak
  • De volledige expertise van onze veelzijdige jurist en advocaten

Kom meer te weten

U heeft toch ook recht op uw geld? Wilt u meer weten over de incassomogelijkheden bij Axius? Neem direct contact met ons op.

Ontdek wat wij op het gebied van incasso voor u kunnen betekenen.

Gratis kennismaken