banner

Insolventierecht Veenendaal

Als ondernemer doet u er alles aan om een gezond en succesvol bedrijf te runnen. Toch kan het gebeuren dat uw onderneming in liquiditeits- of solvabiliteitsproblemen komt. Gelukkig zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden. Onze advocaten kennen die wegen als geen ander en zijn gespecialiseerd in insolventierecht.

Insolventierecht: surseance

Wanneer u  als ondernemer in betalingsmoeilijkheden verkeert, kunt u soms een faillissement voorkomen door een surseance van betaling aan te vragen. Het verzoek tot surseance van betaling moet door een advocaat worden ingediend. Bij surseance kan Axius Advocaten & Mediators u adviseren en bijstaan in de aanvraag en verdere procedure.

Insolventierecht: bestuurdersaansprakelijkheid

Nadat uw onderneming failliet is verklaard, onderzoekt de curator of er sprake is van bestuurdersaansprakelijkheid. Onze insolventierecht advocaten hebben een ruime ervaring met bestuurdersaansprakelijkheid. Ze ondersteunen u met advies en staan u bij in een eventuele rechtszaak tegen de curator.

Insolventierecht: faillissement

Ook wanneer het faillissement is aangevraagd of zelfs al is toegewezen, ondersteunen onze insolventierecht advocaten je graag. Of het nu om een faillissementsaanvraag of een verweer tegen een faillietverklaring, onze insolventierecht advocaten helpen je met advies over de beste strategie, of als het zo ver komt in een procedure.

Advocaat Insolventierecht Veenendaal

Op zoek naar een insolventierecht advocaat in omgeving Veenendaal? Wij staan voor u klaar. Met persoonlijk advies over wat u het beste kunt doen, of als het zo ver komt in een procedure.

Laatste blogs:

bekijk alle blogs

Huwelijk, geregistreerd partnerschap of samenlevingscontract? Verschillen en overeenkomsten

Last onder dwangsom: verjaard?

Faillissement aanvragen als incassomiddel? Niet zonder risico!