Insolventierecht Veenendaal

Als ondernemer doet u er alles aan om een gezond en succesvol bedrijf te runnen. Toch kan het gebeuren dat uw onderneming in liquiditeits- of solvabiliteitsproblemen komt. Gelukkig zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden. Onze advocaten kennen die wegen als geen ander en zijn gespecialiseerd in insolventierecht.

Insolventierecht: surseance

Wanneer u  als ondernemer in betalingsmoeilijkheden verkeert, kunt u soms een faillissement voorkomen door een surseance van betaling aan te vragen. Het verzoek tot surseance van betaling moet door een advocaat worden ingediend. Bij surseance kan Axius Advocaten & Mediators u adviseren en bijstaan in de aanvraag en verdere procedure.

Gratis kennismaken

Insolventierecht: bestuurdersaansprakelijkheid

Nadat uw onderneming failliet is verklaard, onderzoekt de curator of er sprake is van bestuurdersaansprakelijkheid. Onze insolventierecht advocaten hebben een ruime ervaring met bestuurdersaansprakelijkheid. Ze ondersteunen u met advies en staan u bij in een eventuele rechtszaak tegen de curator.

Insolventierecht: faillissement

Ook wanneer het faillissement is aangevraagd of zelfs al is toegewezen, ondersteunen onze insolventierecht advocaten u graag. Of het nu om een faillissementsaanvraag of een verweer tegen een faillietverklaring, onze insolventierecht advocaten helpen u met advies over de beste strategie, of als het zo ver komt in een procedure.

Advocaat Insolventierecht Veenendaal

Op zoek naar een insolventierecht advocaat in omgeving Veenendaal? Wij staan voor u klaar. Met persoonlijk advies over wat u het beste kunt doen, of als het zo ver komt in een procedure.

Ontdek wat onze insolventierecht advocaten voor
u kunnen betekenen.

Gratis kennismaken