Intellectueel Eigendomsrecht advocaat

Bent u op zoek naar een ervaren advocaat gespecialiseerd in intellectueel eigendomsrecht? Dan bent u bij Axius Advocaten & Mediators aan het juiste adres. Ons advocatenkantoor heeft ruime ervaring en uitgebreide kennis op het gebied van intellectueel eigendomsrecht.

Als ondernemer bent u zich er waarschijnlijk van bewust dat het beschermen van uw intellectueel eigendom essentieel is voor uw bedrijf. Hierbij kan het gaan om uw merknaam, ontwerp, logo of auteursrechtelijk beschermd werk. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw intellectueel eigendom te beschermen en wij hebben de expertise om u daarbij te helpen.

Gratis kennismaken

Voor wie:
Bedrijven, particulieren

Axius:
Opstellen of beoordelen van overeenkomsten, onderhandelen over licentieovereenkomsten, procederen

Waarom uw intellectueel eigendom beschermen?

Intellectueel eigendom beschermen is erg belangrijk. U wilt namelijk niet dat een concurrent of een kwaadwillende aan de haal gaat met uw werk. Er kunnen namelijk de nodige investeringen hebben plaatsgevonden bij de ontwikkeling van een machine of een website. Dit geldt ook voor de opgebouwde reputatie van een merk. Ook kunnen de financiële resultaten afhankelijk zijn van de exclusiviteit van het merk of een onderscheidend technisch aspect in een uitvinding.

Persoonlijke aanpak

Onze intellectueel eigendomsrecht advocaten hebben de ervaring in het adviseren en vertegenwoordigen van bedrijven en particulieren in allerlei intellectueel eigendomsrechtelijke zaken. Daarbij geloven wij in een persoonlijke aanpak. We hechten veel waarde aan het opbouwen van langdurige relaties met onze cliënten, zodat we hun specifieke behoeften en doelstellingen kunnen begrijpen. Doordoor kunnen we op maat gemaakte oplossingen aanbieden die het beste aansluiten bij de situatie.

Uw deskundige advocaat intellectueel eigendomsrecht

Bent u op zoek naar een betrouwbare en deskundige advocaat op het gebied van intellectueel eigendomsrecht? Neem dan contact op met Axius voor een gratis kennismaking. Wij zijn gevestigd in Veenendaal en ons team staat klaar om u te helpen.

Bovendien krijgt u bij ons het beste van twee werelden. De lat hoog, de drempel laag. Groot qua kennis en ervaring, maar klein genoeg om dicht naast u te staan. Wij zijn het gewend complexe zaken op te pakken, maar spreken ook gewoon uw taal.

Intellectueel eigendomsrecht advocaten van Axius:

Ontdek wat onze intellectueel eigendomsrecht advocaten voor u kunnen betekenen.

Gratis kennismaken