banner

Jolanda van Asselt

Een aanpakker met een hoofdletter A. Jolanda werkt nauw samen met de advocaten om het beste voor cliënten te organiseren. Als secretaresse zet zij zich in om verwachtingen zo goed mogelijk te managen en de dienstverlening naar een nog hoger niveau te tillen.

In 2003 haalt Jolanda van Asselt haar diploma directiesecretaresse/management op het ROC in Ede. Daarna start ze direct in de advocatuur bij Blom Advocaten. Tijdens haar dienstverband heeft ze zich nog  verder verdiept in de advocatuur door de opleiding juridisch secretaresse bij het OSR te Utrecht te volgen. Sinds 2009 is zij in dienst bij Axius Advocaten & Mediators.

Anderen over Jolanda
“Dankzij jou kon alles eromheen op rolletjes lopen. Je reageert snel en bent altijd behulpzaam en positief. We hadden fijn contact. Het voelde heel vertrouwd als ik je sprak. En je was altijd op de hoogte van wat er speelde en van wat er nodig was.” 

"Jolanda, ik wil je vriendelijk bedanken voor de goede afhandeling van onze echtscheiding. Jouw manier van handelen is erg toegankelijk en heeft dit hele proces net wat dragelijker gemaakt. Bedankt!"