Hier kan een titel over de afbeelding

Scheiden is een complex en vaak pijnlijk proces. Want waar een relatie ooit uit liefde is begonnen, is die vaak ver te zoeken zodra partners officieel tegenover elkaar komen te staan. En helaas gaat het nog veel verder dan dat, waardoor een familierechtadvocaat nodig is.

De gevolgen van een scheiding zijn immens. Want wat gebeurt er met de woning of het bedrijf? Wie krijgt wat en waarom? En als er kinderen in het spel zijn, wordt het allemaal nog lastiger. Kortom: er komt nogal wat op u af. Het familierecht biedt een kader en geeft dus houvast.

Gratis kennismaken

Betrokken advocaat familierecht Veenendaal

Wij weten hoe ingrijpend geschillen in de relatiesfeer kunnen zijn. En hoe belangrijk het dus is om ruimte en aandacht te bieden. Voor standpunten, voor verwachtingen, voor emoties. Samen kijken we naar wat wenselijk en haalbaar is. Waarbij de juridische kant van de echtscheiding bij ons in goede en ervaren handen is. Maar we ook altijd oog houden voor de menselijke kant van de zaak.

Dreigen er problemen of komt er te veel op u af? Onze advocaten familierecht staan klaar om u bij te staan. Met persoonlijk advies wat u het beste kunt doen, of als het zo ver komt in een procedure. Op een constructieve en bovenal menselijke manier. Zo helpen wij u het beste te maken van een vervelende situatie.

Familierechtadvocaat én mediator

Het zit ‘m al in de naam: u kunt bij Axius Advocaten & Mediators niet alleen een beroep doen op een advocaat familierecht, maar ook op een mediator in Veenendaal. We hebben specialisten op zowel het gebied van mediation als familierecht. Sterker nog: onze specialist is mediator én familierechtadvocaat. Hij of zij kan daarom de stukken indienen bij de rechtbank. Hiermee bespaart u aparte kosten van een echtscheidingsadvocaat.

Onze mediator Job Blok is lid van vFAS (vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators) en MFN (Mediatorsfederatie Nederland).

Gratis kennismaken advocaat familierecht

Juridische hulp nodig bij het regelen van uw echtscheiding, omgangsregeling, kinder- of partneralimentatie of andere familiekwestie? Van advies tot indien nodig procedure: onze mediators en advocaten familierecht begeleiden u. Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan of maak gebruik van het gratis inloopspreekuur.

Bent u in een echtscheiding beland? Heeft u problemen met uw werkgever? Of heeft u te maken met een juridisch geschil?

Gratis kennismaken…