Mediation

In een echtscheidingssituatie komt u vaak lijnrecht tegenover iemand te staan, waarmee u ooit volledig op één lijn zat. Toch komt u liever niet bij de rechter terecht. Laat een mediator u helpen.

Onze mediator in Veenendaal helpt bij het vastleggen van belangrijke zaken, op een zo prettig mogelijke manier. In plaats van te procederen, kunt u de hulp van onze mediator inschakelen om afspraken te maken. Bijvoorbeeld over de alimentatie, de woning en de omgang met de kinderen. Afspraken waar beide partijen achter kunnen staan, omdat u er samen over beslist hebt en u niets wordt opgelegd. Een prettige en snelle manier om uw echtscheiding te regelen.

Een mediator voor wie?
Partners, echtgenoten, familie, ouders en kinderen

Onze mediator in Veenendaal helpt bij:
(Echt)scheidingsituaties • verbreking samenleving • ouderschapsplan • echtscheidingsconvenant • omgangsregeling • kinder- en partneralimentatie • verdeling huwelijks goederengemeenschap • afwikkeling huwelijkse voorwaarden

Gratis kennismaken

Scheiden met mediator in Veenendaal

Er bestaat eigenlijk geen echtscheiding die niet met een mediator te regelen valt. Zeker wanneer u het behoud of het herstel van een goede verstandhouding belangrijk vindt. Mediation vindt daarom ook op vrijwillige basis plaats. Waarbij elke partij (dus ook de mediator) zich kan terugtrekken. Maar natuurlijk doen we er als mediator alles aan om het niet zo ver te laten komen. En trekken we alle registers open om tot een creatieve en menselijke oplossing te komen. Eentje die nauw aansluit op persoonlijke verwachtingen en waarin de dialoog centraal staat.

Mediator én advocaat

Mediation is vaak een stuk goedkoper dan de gang naar de rechter. Onze mediator is bovendien ook advocaat familierecht. Hij of zij kan daarom de stukken indienen bij de rechtbank. Hiermee bespaart u aparte kosten van een echtscheidingsadvocaat.

Wilt u op een constructieve en menselijke manier uw scheiding regelen? Wilt u afspraken maken met behulp van een gecertificeerd mediator die alle opties en consequenties voor u op een rijtje zet? Wij staan klaar om u bij te staan.

Onze mediator in Veenendaal en omgeving is lid van vFAS (vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators) en MFN (Mediatorsfederatie Nederland).

vFAS erkend mediator Veenendaal

   

Mediation advocaat van Axius:

Ontdek wat onze mediation advocaat voor u kan betekenen.

Gratis kennismaken