banner

Job Blok uitgeroepen tot Patroon van het Jaar 2015!

Job Blok is op donderdagavond 5 november 2015 tijdens het Jonge Balie Congres in Amersfoort uitgeroepen tot de Patroon van het Jaar 2015.

Uitreiking tijdens het Jonge Balie Congres
In de bomvolle hoofdzaal van de Rijtuigenloods in Amersfoort, de locatie van het Jonge Balie Congres, zaten de vijf geselecteerde patroons op de voorste rij. Eén voor één werden ze naar voren geroepen om geïntroduceerd te worden door juryvoorzitster Christ'l Dullaert. Met de zaal vol jonge advocaten werd gedeeld waarom nu juist déze patroons tot de laatste selectie behoorden en welke indruk zij hadden achtergelaten tijdens de jurygesprekken die een week eerder hadden plaatsgevonden.

Na alle vriendelijke woorden, was het moment daar. De aankomend landelijk deken, mr. Bart van Tongeren, maakte de envelop open met daarin de naam van de winnaar. De spanning was inmiddels fiks gestegen toen de verlossende woorden werden gesproken: 'De winnaar is...Job Blok!'

              
                            
                                Job Blok met aanstaand landelijk     
                                     deken
Bart  van Tongeren

Het oordeel van de jury
Volgens de zevenkoppige jury wist Job hen te raken met zijn openheid, zelfreflectie en enthousiasme. De jury merkte daarbij op dat Job op hen overkwam als een open, eerlijk en bescheiden persoon. De jury waardeert het zeer dat Job veel energie steekt in het begeleiden en opleiden van Ilse, dat hij zich openstelt om ook van Ilse te leren en dat hij Ilse de ruimte geeft om ideeën te ontplooien. 

Axius feliciteert Job
Alle medewerkers van Axius Advocaten & Mediators zijn apetrots op 'hun' Job Blok en feliciteren hem met deze verdiende erkenning voor zijn fantastische opleidings- en begeleidingswerk.

terug naar overzicht