banner

Axius Advocaten & Mediators stunt met laagdrempelig gebaar

In de vroege ochtend van woensdag 22 april jl. heeft Axius Advocaten & Mediators 20 bedrijven in de regio verrast met een wel zeer laagdrempelig gebaar.

De eerste medewerkers konden die dag bij wijze van spreken zo naar binnen rollen, omdat Axius een drempelhulp voor de ingang had geplaatst. De actie past naadloos bij de vernieuwde huisstijl en belofte van het advocatenkantoor: de lat hoog, de drempel laag.

Claudelle Schimmel, advocaat bij Axius, kan een glimlach niet onderdrukken als zij het idee achter de actie toelicht. "Wij bieden onze cliënten het beste van twee werelden. Ze krijgen niet zomaar een advocaat, maar kunnen wel zomaar even binnenlopen. De combinatie van specialistische kennis op hoog niveau en een laagdrempelige cultuur is ons eigen. Daar past ook een eigenzinnige actie bij, die laat zien dat we heel dichtbij zijn en onze cliënten graag opzoeken met een sympathiek gebaar of - in dit geval - een aantrekkelijke aanbieding."

Axius advocaten & mediators legt de lat hoog als het gaat om inhoudelijke kennis van vrijwel alle rechtsgebieden en de kwaliteit van dienstverlening aan zowel ondernemers als particulieren. Laagdrempeligheid is bij Axius de normaalste zaak van de wereld. Met zeer toegankelijke advocaten die begrijpen dat elke zaak bijzondere aandacht verdient.

terug naar overzicht