banner

Axius sponsort het Vallei en Rijn business breakfast

Maandelijks organiseert business club Vallei en Rijn het zeer succesvolle business breakfast, waaraan gemiddeld meer dan tachtig bedrijven deelnemen. Op 17 maart 2016 waren Axius Advocaten & Mediators en IW4 de gastheren voor het ontbijt.

Dat Axius Advocaten & Mediators en IW4 de handen ineen hebben geslagen om het business breakfast te organiseren, zal niemand verbazen. De goede band tussen IW4 en Axius bestaat immers al jaren, onder meer doordat mr. Robert van Huussen deel uitmaakt van de Raad van Commissarissen van IW4.

De ondernemers werden op donderdagochtend 17 maart in het restaurant van IW4 ontvangen met een heerlijke kop koffie en thee, waarna op een informele manier oude contacten werden aangehaald en nieuwe contacten met collega ondernemers werden gelegd.

Voordat het door IW4 verzorgde ontbijt werd genuttigd, kregen Robert van Huussen namens Axius Advocaten & Mediators en Jasperine van Wakeren en Laura van Verseveld van HetWerktSamen de gelegenheid om zich aan de leden en gasten te presenteren.

Robert koos (als echte heer) er tijdens zijn presentatie voor om de dames van Axius Advocaten & Mediators (Claudelle Schimmel, Ilse van de Kraats en Bertine van den Heuvel) in de spotlight te zetten door hun unieke kwaliteiten te belichten. Ook introduceerde Robert het nieuwe initatief van Axius Advocaten & Mediators voor ondernemers: de 'Axius te goed kaart '.

                                 

                      

Het was voor Axius Advocaten & Mediators een genoegen om samen met IW4 het business breakfast te organiseren en op die manier haar steentje bij te dragen aan dit prachtige netwerk event van de grootste businessclub van de regio.

terug naar overzicht