banner

Dit wist u nog niet over Axius

Een advocatenkantoor, daar werken toch alleen maar super serieuze mensen die zich bezighouden met hele complexe materie? Nou gaan wij wel serieus te werk en zijn we het gewend om complexe zaken te behandelen, maar we zijn ook veel meer dan dat. We durven te wedden dat u dít nog niet over ons wist!

Wist u dat...

  • Mandy vroeger fanatiek kunstschaatsster was? De precisie en discipline die daarvoor nodig is, vertaalt zich absoluut ook naar haar werk. Ze staat niet voor niets onder zowel klanten als collega’s bekend als een echte doorpakker, sociaal en een tikje perfectionistisch.
  • Jolanda, een van de onmisbare toppers op ons secretariaat, lid is van dansgroep Plezier voor Allen? Een stichting die lesgeeft in stijldansen aan mensen met een verstandelijke beperking in Veenendaal en omgeving. Een goed doel dat Axius ook steunt!
  • Danique haar expertise en empathische karakter niet alleen inzet op kantoor, maar ook als vrijwilliger bij het Omgangshuis Nijmegen? Haar werk als vrijwilliger bij deze organisatie sluit naadloos aan op haar werk in de praktijk.
  • Robert recentelijk zijn 40-jarige jubileum als advocaat heeft mogen vieren? Wát een mijlpaal. Wij zijn maar al te trots en blij dat we al zo lang van Robert’s kunde mogen genieten. Op naar het gouden jubileum?
  • Bertine lid is van Businessclub Vallei en Rijn, omdat zij G.V.V.V.-supporter in (blauw) hart en nieren is?

Zo ziet u maar: er schuilt misschien wel meer achter uw advocaat, jurist of mediator dan u denkt! Eens (nader) kennismaken? Bel of mail gerust of vraag een gratis kennismakingsgesprek aan om meteen uw kwestie te bespreken.

terug naar overzicht