banner

Gratis scheidingscheck tijdens ‘Dag van de Scheiding’

Ook bij Axius Advocaten & Mediators.

De laatste jaren is het onderwerp 'echtscheiden' volop in het nieuws. En dat is niet voor niets, want één op de drie huwelijken strandt, zo blijkt uit cijfers van het CBS. Daarom heeft de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators, kortweg vFAS genoemd, de jaarlijkse 'Dag van de Scheiding' in het leven geroepen. Tijdens de Dag van de Scheiding, die dit jaar op 9 september plaatsvindt, kan iedereen die meer wil weten over dit onderwerp vrijblijvend terecht bij Axius Advocaten & Mediators.

             

Kosteloos advies over scheiden
Tijdens de Dag van de Scheiding opent Axius Advocaten & Mediators haar deuren voor het brede publiek, zodat mensen vrijblijvend kennis met hen kunnen maken. Daarnaast is het mogelijk om een gratis scheidingscheck uit te laten voeren. Ook kunnen vragen worden gesteld en kan meer informatie worden verkregen over het onderwerp 'scheiden'.  Het kosteloos ingewonnen advies van de vFAS-advocaat-mediator van Axius Advocaten & Mediators geeft inzicht in de keuzes en/of gevolgen in specifieke situaties op het gebied van scheiden.

Uit elkaar, met respect voor elkaar
Bijna 220 jaar geleden, op 15 september 1796, werd in Nederland de eerste echtscheiding uitgesproken. Daarom heeft de vFAS besloten om rond deze datum landelijk aandacht te vragen voor de noodzaak van deskundige begeleiding bij scheidingen. Zo hoeft een echtscheiding niet uit te monden in een vechtscheiding. De vFAS pleit ervoor om het proces tijdens en rondom een echtscheiding te verbeteren. Eventuele betrokken kinderen hoeven zo niet de dupe van de scheiding te worden. Het motto van de vFAS is dan ook 'uit elkaar, met respect voor elkaar'. Sinds 2010 wordt jaarlijks de 'Dag van de Scheiding' georganiseerd.

Wilt u bij ons langskomen op 9 september?
Neem dan telefonisch contact met ons op voor het maken van een afspraak via 0318 - 58 49 99

terug naar overzicht