banner

Meet Mandy: onze nieuwe advocaat!

Sinds deze maand is ons team versterkt met Mandy! Afgelopen vrijdag is zij bovendien officieel beëdigd als advocaat. Zo vieren wij twee heuglijke gebeurtenissen ineen.

Goede verhalen

Deze Amsterdamse hoorde altijd al goede verhalen over ons advocatenkantoor. “Mensen raadden mij dit kantoor onder andere aan vanwege de professionaliteit en goede sfeer,” vertelt ze. Toen ze de kans kreeg hier aan de slag te gaan, greep ze die dan ook aan.

Ontplooien tot expert

Tijdens haar studie en loopbaan heeft Mandy zich hoofdzakelijk gericht op contractenrecht, huurrecht en arbeidsrecht. Maar ook op andere rechtsgebieden hoopt zij zich te kunnen ontwikkelen. Daar heeft ze gelukkig alle ruimte voor.

“Arbeidsrecht en huurrecht vind ik nog steeds het leukst. In de praktijk van Robert krijg ik nog meer mee.” Zo kan zij zich ontplooien tot expert. Specialist én generalist. De lat hoog, de drempel laag.

Officieel beëdigd

Afgelopen vrijdag was er bovendien nog een reden tot een feestje bij Axius. Mandy is toen namelijk officieel beëdigd als advocaat. Hulde! Van harte gefeliciteerd en welkom namens heel team Axius, Mandy!

Nieuwe advocaat Mandy in dienst en officieel beëdigd!

terug naar overzicht