banner

Ondernemingsrecht advocaat Veenendaal

Bij Axius Advocaten & Mediators zien we het ondernemingsrecht als een hulpmiddel om een onderneming te kunnen laten functioneren. Met regels, afspraken, kaders. Wij weten als geen ander wat ze voor je betekenen en staan je graag bij met persoonlijk advies, of als het zo ver komt in een procedure.

Ondernemingsrecht: koop en verkoop

We bieden je graag de helpende hand bij verschillende koop- en verkoopsituaties. Bijvoorbeeld door het helder op schrift stellen van gemaakte koop- of verkoopafspraken. Maar ook voor advies of een second opinion kun je bij ons terecht.

Ondernemingsrecht: overeenkomsten opstellen en beoordelen

In het ondernemingsrecht spelen overeenkomsten een belangrijke rol. Denk aan overeenkomsten met opdrachtgevers of leveranciers, distributieovereenkomsten, managementovereenkomsten, huurovereenkomsten, algemene voorwaarden en overeenkomsten van samenwerking of overname. Wij staan je graag bij met het opstellen en beoordelen van diverse overeenkomsten.

Ondernemingsrecht: wanprestatie en schadevergoeding

Iedere ondernemer heeft helaas wel eens te maken met klanten of relaties die afspraken niet nakomen. Onze advocaten helpen je bij wanprestatie. Bijvoorbeeld door je te verweren tegen een schadeclaim of bij het verhalen van de schade op de tegenpartij. 

Ondernemingsrecht advocaat Veenendaal

Op zoek naar een ondernemingsrecht advocaat in omgeving Veenendaal? Wij staan klaar om je bij te staan. Met persoonlijk advies over wat je het beste kunt doen, of als het zo ver komt in een procedure.

We zijn gespecialiseerd in:

Laatste blogs:

bekijk alle blogs

Huurachterstand: wat te doen als verhuurder?

Draagmoederschap in Nederland: hoe zit dat eigenlijk?

Een proeftijd: waar moet je op letten?