banner

Ondernemingsrecht advocaat Veenendaal

Bij Axius Advocaten & Mediators zien we het ondernemingsrecht als een hulpmiddel om een onderneming te kunnen laten functioneren. Met regels, afspraken, kaders. Wij weten als geen ander wat ze voor u betekenen en staan u graag bij met persoonlijk advies, of als het zo ver komt in een procedure.

Ondernemingsrecht: koop en verkoop

We bieden u graag de helpende hand bij verschillende koop- en verkoopsituaties. Bijvoorbeeld door het helder op schrift stellen van gemaakte koop- of verkoopafspraken. Maar ook voor advies of een second opinion kunt u bij ons terecht.

Ondernemingsrecht: overeenkomsten opstellen en beoordelen

In het ondernemingsrecht spelen overeenkomsten een belangrijke rol. Denk aan overeenkomsten met opdrachtgevers of leveranciers, distributieovereenkomsten, managementovereenkomsten, huurovereenkomsten, algemene voorwaarden en overeenkomsten van samenwerking of overname. Wij staan u graag bij met het opstellen en beoordelen van diverse overeenkomsten.

Ondernemingsrecht: wanprestatie en schadevergoeding

Iedere ondernemer heeft helaas wel eens te maken met klanten of relaties die afspraken niet nakomen. Onze advocaten helpen u bij wanprestatie. Bijvoorbeeld door u te verweren tegen een schadeclaim of bij het verhalen van de schade op de tegenpartij. 

Ondernemingsrecht advocaat Veenendaal

Op zoek naar een ondernemingsrecht advocaat in omgeving Veenendaal? Wij staan klaar om u bij te staan. Met persoonlijk advies over wat u het beste kunt doen, of als het zo ver komt in een procedure.

We zijn gespecialiseerd in:

Laatste blogs:

bekijk alle blogs

Wetsvoorstel aangenomen: vanaf 2024 mag uw kind een dubbele achternaam hebben

Privéafspraken onder werktijd – reden voor ontslag op staande voet?

Wetsvoorstel: de rechter kan binnenkort betalingsregelingen opleggen