Ondernemingsrecht advocaat Veenendaal

Bij Axius Advocaten & Mediators zien we het ondernemingsrecht als een hulpmiddel om een onderneming te kunnen laten functioneren. Met regels, afspraken, kaders. Wij weten als geen ander wat ze voor u betekenen en staan u graag bij met persoonlijk advies, of als het zo ver komt in een procedure.

Ondernemingsrecht: koop en verkoop

We bieden u graag de helpende hand bij verschillende koop- en verkoopsituaties. Bijvoorbeeld door het helder op schrift stellen van gemaakte koop- of verkoopafspraken. Maar ook voor advies of een second opinion kunt u bij ons terecht.

Gratis kennismaken

Ondernemingsrecht: overeenkomsten opstellen en beoordelen

In het ondernemingsrecht spelen overeenkomsten een belangrijke rol. Denk aan overeenkomsten met opdrachtgevers of leveranciers, distributieovereenkomsten, managementovereenkomsten, huurovereenkomsten, algemene voorwaarden en overeenkomsten van samenwerking of overname. Wij staan u graag bij met het opstellen en beoordelen van diverse overeenkomsten.

Ondernemingsrecht: wanprestatie en schadevergoeding

Iedere ondernemer heeft helaas wel eens te maken met klanten of relaties die afspraken niet nakomen. Onze advocaten helpen u bij wanprestatie. Bijvoorbeeld door u te verweren tegen een schadeclaim of bij het verhalen van de schade op de tegenpartij.

Ondernemingsrecht advocaat Veenendaal

Op zoek naar een ondernemingsrecht advocaat in omgeving Veenendaal? Wij staan klaar om u bij te staan. Met persoonlijk advies over wat u het beste kunt doen, of als het zo ver komt in een procedure.

We zijn gespecialiseerd in:

  • koop –/ verkoopopdrachten
  • aanneming van werk
  • incasso
  • algemene voorwaarden
  • opstellen en beoordelen van overeenkomsten
  • wanprestaties en schadevergoeding

Ontdek wat onze ondernemingsrecht advocaten voor u kunnen betekenen.

Gratis kennismaken