banner

Ontslag tijdens corona: mag dat?

Een werknemer ontslaan is nooit makkelijk. Er komen vaak veel emoties en heel wat wet- en regelgeving bij kijken. Dat geldt in tijden van corona al helemaal. Mag u een werknemer eigenlijk wel ontslaan nu? Waar moet u rekening mee houden als het gaat om ontslag tijdens de coronacrisis?

Laat u goed informeren en bijstaan waar nodig. Onze jurist en advocaten arbeidsrecht hebben de juiste specialistische en actuele kennis in huis om u tijdens een gratis kennismakingsgesprek te helpen bij vraagstukken zoals:

Ken uw rechten en plichten

Als werkgever heeft u altijd bepaalde rechten en plichten als het om ontslag gaat. Er zijn bepaalde stappen die u moet doorlopen. In tijden van corona komen daar nog extra regels en voorwaarden bij kijken. Bovendien is geen enkel ontslag hetzelfde. Belangrijk dus dat u weet waar u aan toe bent en hoe u het ontslag het beste aan kunt pakken. Zodat zowel u als de werknemer voor wie u ontslag aanvraagt, uiteindelijk vrede heeft met het besluit.

Maak gratis kennis met onze specialisten. Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan door te bellen of het contactformulier op deze pagina in te vullen. Desgewenst kunt u het hele traject samen met de advocaat of jurist doorlopen. Denk aan het controleren en beoordelen van ontslagvoorstellen en vaststellingsovereenkomsten. Zo maken wij ontslag ook tijdens corona zo helder mogelijk.