banner

Procesrecht advocaat Veenendaal

Het procesrecht roept doorgaans veel vragen op. Wanneer is het de moeite waard om te procederen? Waar moet ik op inzetten? Welke procedures komen er bij kijken? Inschattingen die lastig zijn als het procesrecht geen alledaagse kost voor u is. Voor ons ligt dat anders. Wij zijn volledig in thuis in het procesrecht. 

Procesrecht: incasso

Betaalt uw afnemer niet of onregelmatig? Wij incasseren openstaande vorderingen en werken intensief samen met andere betrokken partijen, bijvoorbeeld de deurwaarder. Bij geschillen streven we er altijd naar om in overleg tot een optimale oplossing te komen. Als dat niet mogelijk is, staan we u bij in de procedure.

Procesrecht: beslaglegging en executie

Wordt u geconfronteerd met een executiegeschil of is er beslag op uw bezittingen gelegd? Of wilt u juist beslag op andermans bezittingen leggen? We helpen u in beide gevallen graag met de procedure. 

Procesrecht: kort geding

Een reguliere proces duurt vaak maanden en in sommige gevallen zelfs jaren. Wanneer er haast bij is, kan een kort geding uitkomst bieden. De rechter zal in deze situaties de zaak van een voorrangspositie voorzien en deze binnen enkele weken behandelen. Wilt u een kort geding aanvragen? Wij kunnen alle zaken regelen rondom starten van een kort geding procedure. En ook als u de gedaagde bent, kunt u bij een van procesrecht advocaat van Axius terecht.

Procesrecht Veenendaal

Op zoek naar een procesrecht advocaat in omgeving Veenendaal? Overweegt u een zaak aan te spannen? Of bent u zelf degene die gedaagd wordt? Onze procesrecht advocaten staan klaar om u bij te staan. Met persoonlijk advies over wat u het beste kunt doen, of als het zo ver komt in een procedure.

Laatste blogs:

bekijk alle blogs

Privéafspraken onder werktijd – reden voor ontslag op staande voet?

Wetsvoorstel: de rechter kan binnenkort betalingsregelingen opleggen

Per 1 januari 2023 geldt een nieuwe wijze van de berekening van partneralimentatie