banner

Procesrecht advocaat Veenendaal

Het procesrecht roept doorgaans veel vragen op. Wanneer is het de moeite waard om te procederen? Waar moet ik op inzetten? Welke procedures komen er bij kijken? Inschattingen die lastig zijn als het procesrecht geen alledaagse kost voor je is. Voor ons ligt dat anders. Wij zijn volledig in thuis in het procesrecht. 

Procesrecht: incasso

Betaalt je afnemer niet of onregelmatig? Wij incasseren openstaande vorderingen en werken intensief samen met andere betrokken partijen, bijvoorbeeld de deurwaarder. Bij geschillen streven we er altijd naar om in overleg tot een optimale oplossing te komen. Als dat niet mogelijk is, staan we je bij in de procedure.

Procesrecht: beslaglegging en executie

Word je geconfronteerd met een executiegeschil of is er beslag op je bezittingen gelegd? Of wil je juist beslag op andermans bezittingen leggen? We helpen je in beide gevallen graag met de procedure. 

Procesrecht: kort geding

Een reguliere proces duurt vaak maanden en in sommige gevallen zelfs jaren. Wanneer er haast bij is, kan een kort geding uitkomst bieden. De rechter zal in deze situaties de zaak van een voorrangspositie voorzien en deze binnen enkele weken behandelen. Wil je een kort geding aanvragen? Wij kunnen alle zaken regelen rondom starten van een kort geding procedure. En ook als u de gedaagde bent, kunt u bij een van procesrecht advocaat van Axius terecht.

Procesrecht Veenendaal

Op zoek naar een procesrecht advocaat in omgeving Veenendaal? Overweeg je een zaak aan te spannen? Of ben je zelf degene die gedaagd wordt? Onze procesrecht advocaten staan klaar om je bij te staan. Met persoonlijk advies over wat je het beste kunt doen, of als het zo ver komt in een procedure.

Laatste blogs:

bekijk alle blogs

Huurachterstand: wat te doen als verhuurder?

Draagmoederschap in Nederland: hoe zit dat eigenlijk?

Een proeftijd: waar moet je op letten?