banner

Huurrecht

Een huis, een kantoor, een boot of een boormachine. Zodra je huurt - zaken van anderen gebruikt tegen vergoeding - is het huurrecht van kracht. En daar heb je met een uiteenlopende factoren rekening te houden. Hoe lang duurt een overeenkomst, tegen welke prijs en welke andere voorwaarden? En waarin ben je beschermd en waarin niet?

Huren gaat over afspraken. Over rechten en plichten, over nakomen of verzaken. En wat daar de gevolgen van zijn. In de brij aan regels en kleine letters is een partij die zaken simpel weet te houden een ware verademing. Sinds jaar en dag zijn wij specialist op gebied van huurrecht en we kunnen daar ook nog eens in gewone mensentaal over praten.

Ben je gedupeerd of sta je op een andere manier met je rug tegen de muur? Wij staan klaar om je bij te staan. Met persoonlijk advies wat je het beste kunt doen, of als het zo ver komt in een procedure.

Voor wie:
huurders, verhuurders, franchisers

Axius:
huurverhoging • wanbetalers • onderhoudsverplichtingen • (onder)verhuur: beoordelen / opstellen / beëindigen van huurovereenkomsten