Rechtsgebiedenregister

Advocaten dienen zich te laten registreren in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten (NOvA). Het register is een transparant register en geeft een compleet beeld van advocaten en hun rechtsgebied(en). Het register bevat 33 rechtsgebieden. Aan registratie zijn voorwaarden zoals opleidingseisen verbonden.

Registratie van Axius advocaten

Hieronder kunt u zien welke advocaat op welk rechtsgebied is geregistreerd. De advocaten van Axius Advocaten & Mediators staan allemaal geregistreerd conform het rechtsgebied van hun expertise.

Behorend bij artikel 35b, eerste lid, van de Regeling op de advocatuur:

Mr. J.J. Blok heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd: personen- en familierecht. Deze registratie verplicht mr. Blok elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op bovenstaand geregistreerd rechtsgebied.

Mr. R.A. van Huussen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd: civiel recht. Deze registratie verplicht mr. Van Huussen elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op bovenstaand geregistreerd rechtsgebied.

Mr. C. Schimmel-Blom heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd: civiel recht. Deze registratie verplicht mr. Schimmel-Blom elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op bovenstaand geregistreerd rechtsgebied.

Ontdek wat onze advocaten voor
u kunnen betekenen.

Gratis kennismaken