banner

mr. Reijer Bosschaart

Resultaatgericht, sociaal, positief en volhardend. Maar ook een tikkeltje eigenwijs. Het zijn een aantal steekwoorden die passen bij Reijer. Hij krijgt energie van het persoonlijke contact met klanten en het uitleggen van juridische zaken. Bovendien kijkt Reijer altijd naar wat wél mogelijk is, niet wat niet mogelijk is.

Reijer studeerde in 2020 af aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na de bachelor Nederlands Recht koos hij voor de masterspecialisatie Burgerlijk Recht, waar hij bewust koos voor een breed scala aan rechtsgebieden; onder andere arbeidsrecht, contractrecht, huurrecht en verzekeringsrecht. Al tijdens het afronden van zijn master werkte hij bij Rijkswaterstaat, maar de juridische verdieping en het persoonlijk contact met cliënten heeft Reijer toch naar de advocatuur getrokken.

Wat ook nog zeker leuk is om te vermelden: tijdens en na zijn studie werkte hij ook bij Wetswinkel Veenendaal, waar hij juridisch advies gaf aan de inwoners van Veenendaal en omstreken. Zoals u mogelijk weet, zet het team van Axius Advocaten zich ook als vrijwilliger in bij Wetswinkel Veenendaal. Kortom, Reijer past uitstekend bij dit advocatenkantoor.