Reviews - Axius Advocaten & Mediators

Klantbeoordelingen

9,4
129 beoordelingen

Klanten beoordelen ons met een 9.4

Axius wil dicht naast haar klanten staan, hun taal spreken en er op elk cruciaal moment voor klanten zijn. Dit wordt gewaardeerd door onze klanten en hier zijn wij trots op.

De beoordelingen die u hieronder leest komen uit een doorlopend klanttevredenheidsonderzoek dat zorgvuldig en speciaal voor de advocatuur is samengesteld.
Omdat wij van Axius in kwaliteit geloven, werken wij graag mee aan het Advocaatscore keurmerk dat in samenwerking met Klantenvertellen is opgesteld.

Wij zijn transparant in hoe klanten onze hulp hebben ervaren. De klantbeoordelingen zijn niet door ons aangepast.

10.0
Zeer goed

Herman

Geholpen door: Robert Beukhof

In 2016 ben ik in contact gekomen met heer Braak, na een fantastische samenwerking is heer Braak nu met pensioen. Ondanks dat is heer Braak nog steeds bereid om indien nodig mij van advies te dienen. Geweldig toch! De secretaresse mevr. Kroesbergen bleef gelukkig wel, een altijd luisterend oor met goede adviezen, ook haar collega mevr. van Asselt is altijd bereid je goed te woord te staan. Een heerlijk koppel waar we nog veel steun aan hopen te mogen blijven houden. Mijn nieuwe advocaat,Robert Beukhof, een jonge hond, die zeker de advocaat van de toekomst wordt. Hij heeft zich vastgebeten in het dossier waarover ik mij vaak verrbaas,, niet vreemd dus dat ik blij met hem ben en zodoende ook met AXIUS. Herman.
Totaal oordeel: 10.0Communicatie: 9.0Advies: 9.0
Deskundigheid: 9.0Betrokkenheid: 9.0Gemiddelde: 10.0
Aanbeveling: Ja

Tiel, 14 Jan 2021

8.0
Job geeft vertrouwen en transparantie in de situatie, handelt direct, adequaat en consequent!

Harrie

Geholpen door: Job Blok

het "gehele" traject heeft Job mij correct geïnformeerd, duidelijk de afwegingen benoemd en directe communicatie tussen alle partijen. De inschattingen die Job voorstelde waren haalbaar en uiteindelijk voor de juiste oplossing.
Totaal oordeel: 8.0Communicatie: 8.0Advies: 8.0
Deskundigheid: 8.0Betrokkenheid: 8.0Gemiddelde: 8.0
Aanbeveling: Ja

Veenendaal, 12 Jan 2021

10.0
Helder, altijd betrokken, empathisch waar wenselijk en krachtig waar nodig

Daan

Geholpen door: Job Blok

Samen het hele proces ervoor gezorgd dat we eerlijk en zuiver bleven door bij onze eigen standpunten te blijven. Het was een prettige samenwerking. Job nam op vele belangrijke momenten het voortouw als zijn leiding en expertise nodig waren. Job heeft de kwaliteit om zijn cliënt in de gaten te houden. Op het moment dat ik er even doorheen zat of juist opgelucht was, dan nam hij daar even de tijd voor, zonder het uiteindelijke doel uit het oog te verliezen. De humormomenten tussendoor, maakten het tot evenwichtige overlegmomenten. Bedankt Job
Totaal oordeel: 10.0Communicatie: 10.0Advies: 10.0
Deskundigheid: 10.0Betrokkenheid: 10.0Gemiddelde: 10.0
Aanbeveling: Ja

Boonstoppel, 12 Jan 2021

9.0
Kundig en adequaat geholpen

Cor

Geholpen door: Bertine van den Heuvel-van Dijk

goed en deskundige geholpen. En goede terugkoppeling.
Totaal oordeel: 9.0Communicatie: 9.0Advies: 9.0
Deskundigheid: 9.0Betrokkenheid: 9.0Gemiddelde: 9.0
Aanbeveling: Ja

Oostvoorne, 11 Jan 2021

10.0
Meedenken, correct, inleven in zaak

Wim

Geholpen door: Bertine van den Heuvel-van Dijk

Onze contactpersoon probeert altijd zich te verplaatsen in de situatie. Een stap verder te denken zodat we nu al kunnen voorsorteren op mogelijke situaties. Contacten verlopen soepel en op eigentijdse wijze, niet strak formeel (past niet bij ons). Al met al zeer prettige ervaringen!
Totaal oordeel: 10.0Communicatie: 8.0Advies: 10.0
Deskundigheid: 9.0Betrokkenheid: 10.0Gemiddelde: 10.0
Aanbeveling: Ja

Barneveld, 11 Jan 2021