Reviews - Axius Advocaten & Mediators

Reviews

Axius wil dicht naast haar klanten staan, hun taal spreken en er op elk cruciaal moment voor klanten zijn. Dit wordt gewaardeerd door onze klanten en hier zijn wij trots op.

De beoordelingen die u hieronder leest komen uit een doorlopend klanttevredenheidsonderzoek dat zorgvuldig en speciaal voor de advocatuur is samengesteld.
Omdat wij van Axius in kwaliteit geloven, werken wij graag mee aan het Advocaatscore keurmerk dat in samenwerking met Klantenvertellen is opgesteld.

Wij zijn transparant in hoe klanten onze hulp hebben ervaren. De klantbeoordelingen zijn niet door ons aangepast.

10.0
Petra den Hatrtog

5 nov 2018, Frans uit: Elst (utr)

Geholpen door: Job Blok

zeer prettig geholpen,goede uitleg
Totaal oordeel: 10.0Communicatie: 10.0Advies: 10.0
Deskundigheid: 10.0Betrokkenheid: 10.0Gemiddelde: 10.0
Aanbeveling: Ja
9.6
Frans

5 nov 2018, Frans uit: Elst

Geholpen door: Job Blok

Prettig geholpen.
Totaal oordeel: 9.0Communicatie: 10.0Advies: 9.0
Deskundigheid: 10.0Betrokkenheid: 10.0Gemiddelde: 9.6
Aanbeveling: Ja
9.6
Jan Willem van Rijswijk

1 nov 2018, Frans uit: Rhenen

Geholpen door: Claudelle Schimmel-Blom

Snelle, professionele en persoonlijke ondersteuning. Zeer prettig samenwerken met Claudelle die zich voor de volle 100% inzet. Hartelijk dank!
Totaal oordeel: 10.0Communicatie: 10.0Advies: 9.0
Deskundigheid: 9.0Betrokkenheid: 10.0Gemiddelde: 9.6
Aanbeveling: Ja
10.0
Ad Paanstra

9 nov 2018, Frans uit: Bennekom

Geholpen door: Ilse van de Kraats

zeer betrouwbaar en meelevend bedrijf, met zeer veel ervaring.
ik raad dan ook iedereen aan als je problemen heb neem gerust contact op met hun ze helpen je zeker verder.
Totaal oordeel: 10.0Communicatie: 10.0Advies: 10.0
Deskundigheid: 10.0Betrokkenheid: 10.0Gemiddelde: 10.0
Aanbeveling: Ja
10.0
Inge

6 nov 2018, Frans uit: Veenendaal

Geholpen door: Robert van Huussen

Robert heeft mij bijgestaan in de afwikkeling van mijn vaststellingsovereenkomst na een reorganisatie bij mijn werkgever. Dit heeft hij snel, zeer effectief en op een heel prettige wijze gedaan.
Totaal oordeel: 10.0Communicatie: 10.0Advies: 10.0
Deskundigheid: 10.0Betrokkenheid: 10.0Gemiddelde: 10.0
Aanbeveling: Ja
9.6
Van Dijk

15 nov 2018, Frans uit: Veenendaal

Geholpen door: Job Blok

Totaal oordeel: 9.0Communicatie: 10.0Advies: 9.0
Deskundigheid: 10.0Betrokkenheid: 10.0Gemiddelde: 9.6
Aanbeveling: Ja
10.0
Wijnand Stijn

15 nov 2018, Frans uit: Renswoude

Geholpen door: Robert van Huussen

Direct beschikbaar op maandagmorgen en een snelle assessment en advies van het onderwerp.
Totaal oordeel: 10.0Communicatie: 10.0Advies: 10.0
Deskundigheid: 10.0Betrokkenheid: 10.0Gemiddelde: 10.0
Aanbeveling: Ja
9.6
Jan van den Ham Advies en Begeleiding

13 nov 2018, Frans uit: Nunspeet

Geholpen door: Robert van Huussen

Casus betrof een werkgever die weigerachtig was bij het maken van de eindafrekening van een werkneemster die in de WIA belandde. Op basis van perfect advies en snelle reactie naar de werkgever werd dit maanden slepende probleem binnen een paar dagen naar volle tevredenheid opgelost. Klasse!! Inhoudelijk goed en technisch perfect in no-time opgelost. Hulde aan axiusadvocaten!
Totaal oordeel: 10.0Communicatie: 9.0Advies: 10.0
Deskundigheid: 10.0Betrokkenheid: 9.0Gemiddelde: 9.6
Aanbeveling: Ja
8.0
Mw.A.M.Visser

12 nov 2018, Frans uit: Veenendaal

Geholpen door: Ilse van de Kraats

Ik heb de begeleiding en het advies omtrent de gang van zaken over het algemeen positief ervaren.
Twee keer helaas een minpuntje: 1. Verkeerde naam bij aanhef brief tegenpartij, 2. Een mail veel later gekregen, was hierdoor niet op tijd op de hoogte van reactie tegenpartij. Met vriendelijke groet, Anri Visser.
Totaal oordeel: 8.0Communicatie: 8.0Advies: 8.0
Deskundigheid: 8.0Betrokkenheid: 8.0Gemiddelde: 8.0
Aanbeveling: Ja
9.6
Carole

19 nov 2018, Frans uit: Doorn

Geholpen door: Job Blok

Job je hebt me heel goed geholpen, fijn... Ik kan nu verder, mijn dank is groot. Carole Mulder
Totaal oordeel: 9.0Communicatie: 10.0Advies: 10.0
Deskundigheid: 9.0Betrokkenheid: 10.0Gemiddelde: 9.6
Aanbeveling: Ja