banner

mr. Robert van Huussen

Betrokken, deskundig, ervaren, toegankelijk, creatief en inventief. Dat is Robert in een notendop. Dat moet wel, want zijn werkervaring is niet in één alineaatje te vangen. Zodra je met ‘m aan tafel zit, begint zijn vakmanschap meteen te bruisen. Verrassend en verfrissend.

Een advocaat die iedere zaak, hoe complex ook, direct kan terugbrengen tot een overzichtelijk verhaal. En daar ook zo over kan praten. Robert beoordeelt, begeleidt en adviseert op een manier die voelt alsof het niet zoveel voorstelt. Terwijl de professionaliteit er aan alle kanten vanaf spat. Win-win voor zijn cliënten, die bij Robert gegarandeerd in goede handen zijn.

Robert van Huussen studeert in 1982 af aan de Universiteit Utrecht. Sindsdien is hij onafgebroken full time werkzaam als advocaat, aanvankelijk in Arnhem en vanaf 1985 in Veenendaal. Robert is specialist in ondernemingsrecht, insolventierecht, huurrecht, vastgoed en arbeidsrecht.

Net als onze andere advocaten is Robert geregistreerd in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten (NOvA). 

Lid van
De Vereniging Corporate Litigation
De Vereeniging Handelsrecht
De Vereniging voor Arbeidsrecht

Anderen over Robert
'Met Robert heb je een alles-in-één advocaat. Betrokken, open, eerlijk en met zeer veel kennis van zaken. Zijn jarenlange ervaring binnen de advocatuur is duidelijk te merken.'

'Robert, we hebben je ervaren als een gedreven professional. We kregen op iedere vraag een duidelijk antwoord; altijd met een gedegen juridische onderbouwing. Het was fijn om jou naast ons te hebben staan tijdens deze lastige periode. Bedankt voor alles!'

Op Klantenvertellen kunt u lezen hoe andere klanten de hulp van o.a. Robert van Huussen hebben ervaren.